Adrijano poznam že skoraj 20 let, še od takrat, ko je bila majhna in zadržana šolarka. Po tem, ko se je zaradi študija medicine preselila v Ljubljano, sva se redko kdaj videla, zato je bilo pesenečenje še toliko večje, ko me je poklicala in zaprosila, če bi bil njen poročni fotograf. Enkrat si brezskrbni in brezbrižni mladič, že naslednji trenutek pa se dogajajo poroke tvojih vrstnikov in rojevajo nova življenja. To je bil eden tistih trenutkov, ko se človek resnično predrami in zave, kako čas nezadržno beži. In Luka? Za njega pa lahko rečem, da je najprijaznejši in kul ne-geekovski geek, kar jih poznam. Ukvarja se mikrovalovi, radarji, sateliti in nekimi vesoljskimi zadevami. Je kakor novodobni Heinrich Hertz, a precej bolj kulski.
Na dan poroke je bilo malce nenavadno videti Adrijano. V poročni obleki njene mame, dodelana z nekaj modernimi elementi, je bila daleč od deklice v jeansu in majici, ki sem jo poznal. Pripravljala se je v svoji domači mladinski sobici, ob spremljavi glasbe 2Cellos, kjer sem imel možnost narediti nekaj fotografij. Kmalu za tem je bodoči ženin, v legendarni Zastavi 101, pridrvel z namenom nevesto odpeljati pred oltar. A brez, da bi si odel delovno obleko in zagnal motorno žago, ni šlo.
Na poti do cerkve je pričelo deževati, a si poročenca nista premislila in civilni obred kljub temu opravila zunaj. Z dežnikom v roki se je nevesta sprehodila mimo svatov do paviljona. Prizor, kako oče spremlja svojo hčer do oltarja, je bil resnično ganljiv,  saj ponosa v očeh ni mogel skriti. Magičnost obreda, med katerim je bilo moč slišati zgolj spokojni zvok dežnih kapelj in glas matičarja, sta prekinila jasni obljubi “Vzamem”. Za tem je sledil cerkveni obred v notranjosti cerkve, kjer sta si zvestobo obljubila tudi pred Bogom. Ravno proti koncu obreda je prenehalo deževati in, kakor da bi želelo čestitati mladoporočencema, je cerkev obsijalo sonce.
Po vseh čestitkah in solzah sreče je bil čas za poročno zabavo v Marini Portorož. Uvodni, prvi ples mladoporočencev, se je na presenečenje vseh in s pomočjo prijateljev, sprevrgel v skupinski Gangam Style ples, zabava pa divje nadaljevala ob glasbi Petra Gabriela, Arethe Franklin, Phila Collinsa, Amy Winehouse, Franka Sinatre in drugih, ki jo je izvajal izvrstni “Josip Brass” band. Fotografije pa smo začinili tudi s photo booth-om!
Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka_vintage_wedding_Portoroz_011 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_012 Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka_vintage_wedding_Portoroz_015 Poroka vintage wedding Izola and Portoroz marina Poroka_vintage_wedding_Portoroz_017 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_018 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_019 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_020 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_021 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_022 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_023 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_024 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_025 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_026 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_027 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_028 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_029 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_030 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_031 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_032 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_033 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_034 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_035 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_036 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_037 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_038 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_039 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_040 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_041 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_042 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_043 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_044 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_045 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_046 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_047 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_048 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_049 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_050 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_051 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_052 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_053 Poroka_vintage_wedding_Portoroz_054