Že ob prvem srečanju z Anjo in Jernejem sem vedel, da bo tokrat drugače kot po navadi. Morda je bila nasmejanost in navdušenost tega povsem naravnega in sproščenega para, ki mi je dala občutek, da bo njuna poroka res nekaj posebnega in unikatnega. In to sta potrdila že na predporočnem fotografiranju.
Odločila sta se za vintage stil poroke, s poročnima obredoma na edinstveni lokaciji, v majhni cerkvici Sv. Jakoba nad Izolo. Vodilo je bila intimnost, v krogu njim najdražjih ljudi. Ker je majhna, od vsega izolirana cerkvica, izredno redkov v uporabi, sta jo sprva morala pripraviti za obred. Od čiščenja, pa vse do aranžiranja s poročnim cvetjem, kar je dokaz, koliko jima pomeni domači kraj.
Po cerkvenem je sledil civilni obred, katerega so opravili kar na travniku za cerkvico. In tudi ta je bil edistven. “Da” sta dahnila pod lesenim, ročno izdelanim in s trto prepletenim paviljonom. Z violinsko spremljavo v ozadju sta si obljubila zvestobo v dobrem in slabem, bolezni in zdravju, dokler ju smrt ne bo ločila.
Ko je penina iz kozarecev usahnila, smo se odpravili v strunjanske soline, kjer sta lahko preživela prve trenutke kot poročeni par, meni pa dala možnost posneti nekaj poročnih fotografij.
Anja in Jernej, ostanita točno takšna, kakršna sta. Pristna.
Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Poroka_wedding_Izola_002 Poroka_wedding_Izola_003_006 Poroka_wedding_Izola_005_004 Poroka_wedding_Izola_008_007 Poroka_wedding_Izola_009 Poroka_wedding_Izola_011 Poroka_wedding_Izola_012_013 Poroka_wedding_Izola_014 Poroka_wedding_Izola_015_016 Poroka_wedding_Izola_017 Poroka_wedding_Izola_018 Poroka_wedding_Izola_019_020 Poroka_wedding_Izola_021 Poroka_wedding_Izola_023_022 Poroka_wedding_Izola_024 Poroka_wedding_Izola_026_025 Poroka_wedding_Izola_027 Poroka_wedding_Izola_028 Poroka_wedding_Izola_029 Poroka_wedding_Izola_030 Poroka_wedding_Izola_031 Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline-Fearless awarded Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Poroka_wedding_Izola_034 Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline Vintage wedding poroka Izola Strunjan soline